Menu
Familie & Kinderen / Kerst / Overijssel / Twente

Nieuw: Familie Kerstaanbieding in het prachtige Twente

De Kids kunnen zich hier helemaal uitleven! Met een eigen recreatieruimte, binnenzwembad, bowlingbaan en natuurlijk de bosrijke omgeving biedt dit hotel zowel indoor als outdoor voor het hele gezin volop mogelijkheden om met de kerst er op uit te gaan. Boek nu deze SUPER 3-daagse Familie Kerstaanbieding in een luxe appartement en geniet met kerst in Twente.

Ook zin om Kerst hier te vieren met het hele gezin?
Boek dan een appartement waar u beschikt over een woonkamer met kitchenette, 2 slaapkamers met 2 bedden, een badkamer met douche / bad en toilet en een badkamer met toilet en douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zitje.

Het Hotel – faciliteiten – kamers en appartementen
Ons complete 4-sterren hotel biedt vele faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, speeltuin en 2 tennisbanen. Voor de kinderen biedt het hotel een eigen recreatieruimte met faciliteiten als kleurtafels, air hockey, tafeltennis, biljart, etc. Ook is er in de belangrijkste schoolvakantieperiodes een recreatieteam met onze eigen mascotte “Sandty” in het hotel aanwezig, waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen terwijl u heerlijk kunt genieten van de overige faciliteiten van het hotel.

In Restaurant Moods bent u van harte welkom voor uw lunch en/of diner. In de sfeervolle Lounge kunt u na een intensieve dag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

De hotelkamers zijn onder andere voorzien van een wekkerradio, telefoon, televisie, zitje, internetverbinding, badkamer met bad of douche en toilet en een balkon of terras met zitje. Een overdekte passage verbindt het hotel met het appartementencomplex.

De appartementen beschikken over een woonkamer met kitchenette voorzien van koelkast, magnetron, 4 kookplaten en koffiezetapparaat, 2 slaapkamers met 2 bedden, een badkamer met douche / bad en toilet en een badkamer met toilet en douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zitje.

Het programma tijdens de Kerstdagen
Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete 4-sterren hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Het hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, de vuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen.

U wordt ontvangen op zaterdag 24 december 2016. Op deze avond geniet u van een uitgebreid dinerbuffet.

Op 1e Kerstdag kunt u genieten van een 4-gangen keuze Menu du Chef en desgewenst kunt u dit uitbreiden naar 5-gangen (toeslag € 6,00 per persoon).

Op 26 december de laatste dag van uw arrangement, kunt u heerlijk ontbijten aan ons uitgebreide ontbijtbuffet. Na het ontbijt op 2e kerstdag is het vertrek bij het 3-daags Kerstarrangement. Indien u langer wilt blijven is dit uiteraard mogelijk en kunt u uw arrangement verlengen.

Geniet ook van een heerlijk Familie Kerstaanbieding in Twente – Zeer geschikt voor families met kinderen!