Menu
Overijssel / Twente / Weekendje weg / Wellness

Nieuw: 3-daags BEAUTEA arrangement in Twente

Wilt u eens genieten van een BeauTea arrangement in Twente? Even lekker een heel weekend ertussenuit en één dan genieten van een heerlijk BeauTea arrangement. Tijdens dit halve dag arrangement kunt u kiezen uit twee verschillende behandelingen en u geniet van een luxe proeverij van verschillende soorten hapjes en Beautea. U overnacht in een leuk hotel, in een huiselijke sfeer. De beauty vindt niet plaats in het hotel, maar is bij Beauty en Wellness de Kroesweffer.

Beauty en Wellness bij De Kroesweffer
Mieke Lenferink ontvangt u graag op haar boerderij De Kroesweffer, gelegen aan de rand van Vasse, op steenworp afstand van het hotel. We laten u graag ‘buitengewoon ontspannen’.

Een Twentse boerderij vol verwenmogelijkheden

Verwennen is ons vak, kleinschalig en persoonlijke aandacht onze kracht. Dit kan op onze boerderij op het gebied van beauty én wellness, alleen of met vriend/vriendin. Met uw eigen groep is het ook mogelijk om de boerderij exclusief af te huren.

Het hotel
Hotel Restaurant Tante Sien in Vasse is gehuisvest in een typischTwents pand aan de rand van het dorpje. Hier kunt u volop genieten van rust, lekker fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving of een uitstapje maken naar de artistieke stad Ootmarsum.Het hotel beschikt over 15 tweepersoons en 1 éénpersoonskamer.Uiteraard hebben wij in het gehele hotel gratis WiFi.

Wilt u meer weten over het 3-daags BEAUTEAU arrangement in Twente?