Menu
Twente / Weekendje weg

Nieuw: Vrouwenweekend in Twente

Met de dames van de afdeling of uw bedrijf een glossy vrouwenweekend beleven in Twente! Activiteiten voor teambuilding, gezelligheid of om samen iets te creeren. Maak er een bijzonder bedrijfsweekend van in gastvrij Twente.

Samen met de dames op stap? Dan zit u hier helemaal goed! Genieten van een prachtige omgeving gepaard met leuke, originele activiteiten is meer dan mogelijk op Het Hulsbeek.

Met de dames van de afdeling of uw bedrijf een glossy vrouwenweekend beleven in Twente! Activiteiten voor teambuilding, gezelligheid of om samen iets te creeren. Maak er een bijzonder bedrijfsweekend van in gastvrij Twente.

Het programma
DAG 1:
U begint dit avontuur met een warme ontvangst met koffie en soesjes. Vervolgens start de eerste activiteit ‘Wie is de Mol?’. Wie is de Mol? Dit spel bevat diverse spectaculaire opdrachten waarbij goede samenwerking en strategische beslissingen voorop staan. Hoe goed vertrouwt u uw teamleden nog als u weet dat er een saboteur in de groep zit? Er staat immers geld op het spel…

Na dit spannende spel wordt het programma vervolgt met een ware Cocktailworkshop. Altijd al willen weten hoe u een Mojito maakt? Of hoe u uw gasten kunt imponeren met een lekkere Cosmopolitan? Tijdens een gezellige workshop leert u om 3 verschillende cocktails te maken. Deze leuke en leerzame cocktailworkshop duurt 1,5 uur, en vindt plaats op onze unieke locatie Het Hulsbeek.

Deze dag wordt afgesloten met een heerlijk diner bij Restaurant Flavour. Optioneel kunnen jullie na het diner los gaan in een van de vele uitgaansgelegenheden in de omgeving van Oldenzaal. U zult overnachten in een City Hotel te Oldenzaal.

DAG 2:
De dag begint met een heerlijk ontbijtbuffet in het Hotel. Na het ontbijt zal u naar Het Hulsbeek terugkeren, wat op loopafstand is van het Hotel. Daar staat u een unieke Graffiti workshop te wachten. Altijd al eens graffiti willen spuiten, zoals in de achterbuurten van New York City? Tijdens de workshop graffiti worden de deelnemers meegenomen in de wereld van de tags, throw-ups en pieces. U kunt een meesterwerk maken voor op het kantoor met bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een creatie voor school of een kunstwerk om thuis aan de wand te hangen. De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd!

Na het creatieve gedeelte is het tijd voor een heerlijk lunchbuffet. Vers belegde broodjes, een kom soep en frisse sapjes staan klaar! Nadat uw magen zijn gevuld kunt u heerlijk nagenieten van deze onvergetelijke dagen tijdens een vrije middag.

Optioneel: een eindactiviteit ter afsluiting.

Bijzondere activiteitenterrein in Twente
Bent u ooit op het prachtige terrein het Hulsbeek geweest? Gelegen midden in het Twentse land op korte afstand van de A1 bij de stad Oldenzaal. Het is een prachtig locatie met strand, water, grasterrein en bossen waar wij u kennis willen laten maken met een aantal van onze bijzondere activiteiten.

Voormalig landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal is een recreatiegebied waar het heerlijk genieten is van een prachtige omgeving in de Hanzestad Oldenzaal. Met 230 hectare is Het Hulsbeek het grootste landschapspark van de regio. Dit prachtige recreatiegebied biedt vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten over het Vrouwenweekend in Twente?

Op zoek naar meer ideeën voor een vriendinnenuitje?