Menu
Overijssel / Twente / Weekendje weg / Wellness

Nieuw: Wellnessdag met overnachting in Twente

In een prachtig stukje natuur staan onze Twentse villa’s op royale afstand verspreid. Rust, ruimte, optimale luxe en privacy en veel speelvoorzieningen voor de kinderen zijn de belangrijkste kenmerken van Villapark Eureka.

Algemeen
Vakantie vieren is feest. Even uit de dagelijkse sleur, genieten, nieuwe indrukken opdoen en energie bijtanken. Verblijven in een oase van rust op een eeuwenoud ecreatie landgoed. Genieten van uw eigen privé sauna en stoomcabine.’s Ochtends ontwaken bij de geur van vers gebakken broodjes uit uw eigen luxe keuken. Daarna al wandelend op de achtergelegen heidevelden speuren naar reeën en vossen en de zon zien opkomen.

Villapark Eureka
Landgoed het Hulsbeek is één van de mooiste recreatieve plekjes van het Nationaal Landschap N.O. Twente. Schitterende bossen, heidevelden en enkele grote meren met uitgestrekte zandstranden. Hier vindt u de vakantieparel Villapark Eureka. Zeer ruim (140.000 m²) met 50 luxe vakantiehuizen op grote open plekken in een honderden jaren oud groot bos. Zandweggetjes leiden vanaf het grote centraal gelegen saksisch gastencentrum naar de verspreid staande, van alle moderne gemakken voorziene vakantie-villa’s.

Uw Wellness Villa
Traditioneel gebouwd stenen huis. Beneden ruime woonkamer met o.a. luxe lederen zithoek, relax t.v. stoel en grote flatscreen t.v. Open keuken voorzien van o.a. zeer uitgebreide inventaris, vaatwasser en combi oven. Begane grond geheel vloerverwarming. De drie slaapkamers (waarvan één beneden) zijn allen voorzien van éénpersoons bedden en natuurlijk een flat-screen t.v. Badkamers, zowel beneden als boven, en een separaat toilet. In de badkamers vindt u een:

  • Jacuzzi
  • Stoomcabine
  • Finse sauna met ligbanken
  • Op aanvraag ook infrarood sauna

Speciaal voor uw wellness arrangement kan er een zonnebank bijgeplaatst worden.

Heerlijk toch zo’n wellnessdag? En dan kunt u ook nog lekker blijven overnachten. Even van top tot teen genieten geblazen.

Arrangement eventueel uitbreiden met bezoek aan Sauna en Beautycentrum Sare
Saré genieten, genieten en nog eens genieten!!

Saré is een zeer smaakvol ingericht sauna- en beautycenter gelegen op het landgoeden natuur & recreatiegebied Het Hulsbeek bij Oldenzaal. Saré is een oase van rust, gastvrij en biedt u de comfortabele combinatie van een perfecte ligging in een uniek natuurgebied, een zeer uitgebreide en ruim opgezette sauna-accommodatie en een goed geoutilleerd beautycentrum (Guinot). Tevens zijn er diverse sfeervolle rust & relax ruimtes met open haarden en eensfeervol en gevarieerd restaurant met een uitstekende keuken.Het sfeervolle beautycenter van Saré biedt u een totaal ontspannen ambiance. Met sportmasseuses en schoonheidsspecialistes die u heerlijke professionele behandelingen bieden.

Wilt u ook genieten van een Wellnessdag met overnachting in Twente?