Menu
Dagje Uit / Twente

Redactie TIP: Discgolf en BBQ in Twente

Beleef een heerlijke dag op de fraaie Twentse velden met het spel Discgolf en een stoere Barbecue bij een fraai natuurpark. Toon je handigheid, techniek en inzicht naar geniet vooral van het samenzijn in de natuur met een gaaf en hilarisch spel.

Op deze avontuurlijke dag/avond wordt u ontvangen met een lekker kop koffie of thee (fair trade) met krentenwegge of cake. Na dit opwarmertje maken we ons op om lekker buiten de genieten van een spel discgolf.

Met een frisbee werp je op targets in de natuur uitgezet. Net als bij de regels van golf wint de speler met het minst aantal worpen. Maar als zo vaak is de weg mooier dan het doel. Discgolf is laagdrempelig, uitdagend, sfeervol en bij tijde hilarisch.

Discgolf in de fraaie Twentse natuur
In de fraaie omgeving kom je tot rust en geniet je van een heerlijke kop koffie met heerlijke Twentse Krentenwegge van de warme bakker. Je maakt je op voor een nieuw spel. Hierbij krijg je een frisbee en werp je op in het veld uitgezette targets. Net als golf werken we met een par-systeem.

Aansluitend praat je met je vrienden of familie na over de mooie ervaringen tijdens de barbecue onder onze veranda’s of met een drankje op de zongerichte terrassen. Bij de BBQ kiezen we voor een stoere en stevige BBQ met steaks, vis en diverse salades. Kwaliteit, puurheid en ieder in zijn element. Beleven is nooit meer vergeten!

Voorbeeldprogramma
14.45 uur: Koffie met krentenwegge
15.30 uur: Korte instructie en daarna 2 rondjes discgolf.
17.00 uur: Einde Discgolf
17.15 uur: Barbecue onder de veranda’s
19.15 uur: Einde uitje Group Fun & BBQ

Aanvangstijdstip gaat in overleg.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 9,5!
“De ANWB-status van beste klimpark van Nederland is wat mij betreft zeker verdiend” Ewout Pietersma geeft een 10!

“Wat veiligheid betreft is het een uitstekend park, de instructies zijn goed en duidelijk. AvaTarZ staat hoog aangeschreven en dat is wat mij betreft terecht” Anton Beekman geeft een 9.

“De Kinderen vonden het feestje super � en de vaders ook. We komen zeker weer terug.” Kirsten van den Berg Hummel geeft een 10.

Leuk met vrienden of voor een kinderfeestje: Discgolf en BBQ in Twente!