Menu
Oost Nederland / Oud & Nieuw / Overijssel / Twente

Trip TIP: Heerlijk 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente

Knal samen met anderen 2020 in!

Ben jij een groot fan van oud en nieuw en het vuurwerk dat daarbij hoort? Dan ben je met het Heerlijk 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente op de goede plek!

Met dit 3-daagse arangement overnacht je 2 nachten in een resort in het Twentse Boekelo. De beide dagen sta je goed op met een uitgebreid ontbijt. Op de dag van aankomst kun je genieten van een heerlijk buffet en op oudejaarsavond krijg je een uitgebreid 4-gangen keuze menu. Om 2019 knallend uit te gaan, wordt er een feestelijke afsluiting met DJ georganiseerd. Bij oud en nieuw horen natuurlijk oliebollen, champagne en vuurwerk. Om het arrangement compleet te maken, krijg je ook dit erbij. Klinkt dat niet als een geweldig arrangement?

Slapen in een 4-sterren resort

In het Noorden van Nederland bevindt zich het plaatsje Boekelo waar een prachtig resort staat. Dit hotel is van alle gemakken voorzien. Om te beginnen kun je er een heerlijk hapje eten in het restaurant, kun je heerlijk ontspannen in het beauty center en kun je lekker opwarmen in de sauna. Voor wie sportief het oude jaar uit wilt gaan kan een potje tennissen of bowlen. Kom jij samen met je kinderen oud en nieuw vieren? Ook daar is aan gedacht! Het hotel heeft namelijk ook een speelparadijs en een zwembad. Klinkt dat niet fantastisch?

Kom jij ook samen met ons oud en nieuw vieren?