Menu
Overijssel / Twente

Aanbieding: Familieweekend in Twente en Overnachten in een Luxe Appartement

Bent u op zoek naar een leuk weekendje weg met de Kids? Kom naar Twente en overnacht in een luxe appartement. Voor de kinderen is er van alles te doen: neem een duik in het binnenzwembad, gooi een balletje op de bowlingbaan en laat de kinderen spelen in het speelparadijs.

Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede en op circa 90 auto minuten vanaf Utrecht, ligt het gastvrije en volledig vernieuwde **** hotel.

Bij dit **** hotel liggen de appartementen. Als u verblijft in zo’n geweldig appartement, mag u uiteraard ook gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Kom met de hele familie genieten in Twente. Voor de kids is er van alles te doen. Neem een duik in het overdekte zwembad, of ga lekker met het hele gezin een balletje gooien op de bowlingbaan. Ook is er een speelparadijs waar de kinderen zich kostelijk kunnen vermaken. Komt u in de vakantie? In de vakanties bieden wij animatie met de Kidz Club. Er zijn dan verschillende activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen, om de vakantie van hun leven te hebben.

De appartementen
De appartementen zijn geschikt voor 4 personen (58 m²) en zijn hotelappartementen. De appartementen beschikken over een hal, woonkamer, gloednieuwe keuken (met vaatwasser, combi-magnetron, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak), 2 slaapkamers elk met 2 éénpersoonsbedden en 2 badkamers waarvan één badkamer met bad/douche, toilet en wastafel, de 2e badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Klik hier om ook te boeken voor deze geweldige aanbieding: Familieweekend in Twente en overnachten in een Luxe Appartement.