Menu
Oud & Nieuw / Overijssel / Twente

Nieuw: Vier Oud & Nieuw op een Luxe Villapark in Twente

Wilt u eens op een andere manier Oud en Nieuw vieren? Ga er dan lekker op uit en ontdek het gastvrije Twente en boek deze lekkere lange Oud & Nieuw aanbieding met het hele gezin of gezellig met de hele familie. Luid het nieuwe jaar samen in!

Oud en nieuw volledig anders beleven? In Twente krijgt u hier volledig de gelegenheid voor.Wij heten u van harte welkom op ons eeuwenoud familielandgoed in Deurningen. Hier ligt het kleine en luxe 5-sterren Villapark. Verscholen in de Twentse bossen staan 55 luxe vrijstaande bungalows op grote zonnige plekken in het bos. Geniet volop van rust, ruimte, luxe en privacy.

In de groene omgeving is het prachtig wandelen en fietsen. En de kinderen? Die vermaken zich in het bos en op de talloze speelplekken.

Het Villapark
Het vijfsterren Villapark ligt in een oase van rust, op het eeuwenoude landgoed “Het Hulsbeek”. Dit is een van de mooiste gebieden van Twente met schitterende bossen, heidevelden en enkele grote meren met uitgestrekte zandstranden.

De villa’s staan verspreid over het ruime park (140.000 m²) met afwisselend hoge bomen en wintergroene rododendronstruiken. Het vele natuurlijke groen zorgt voor veel privacy. De natuurlijke bewoners van het bos hebben in het park vrij spel. Zo kunt u vrijwel zeker zijn van eekhoorns en konijnen rond uw vakantievilla. Vanaf het park fietst u zo de natuur in.

Een verblijf op het Villapark is voor kinderen één groot feest. Behalve de over het park verspreid liggende speeltuintjes is er een grote overdekte kinderspeeltuin. Verder is er een kinderboerderij en midgetgolfbaan, staan er trampolines en zijn er mogelijkheden voor gratis pony rijden. Bovendien is er in het souterrain van de receptie voor de kinderen ook nog het kakelbonte speelhuis met o.a. een grote ballenbak.

Verblijf in een Luxe Villa
Alle bungalows staan op zeer ruime vrijstaande, zonnige plekken in het bos. De bungalows varieëren van luxe bungalows tot zeer luxe wellness bungalows met eigen sauna, bubbelbad en stoomcabine. Alle bungalows zijn te bereiken via verharde paden. De unieke ligging van dit vakantiepark zorgt ook voor vele onverwachte bezoekers zoals eekhoorns, konijnen en reeën.

Boek nu deze geweldige aanbieding: 6-daags Oud & Nieuw op een Villapark in Twente.