Menu
Fietsen / Twente / Weekendje weg

Aanbieding: Fietsweekend in Twente

Maak kennis met het mooiste deel van het Twentse landschap, gevormd in de ijstijd. Fiets langs de Mauritzbrugof naar Kasteel Singraven. U fietst langs de Dinkel, via de Hakenberg, de Paasberg en de Tankenberg en volgt het Twentepad weer terug naar de prachtige locatie.

Buitenplaats in Twente
Deze buitenplaats is verbouwd tot een sfeervol hotel en restaurant met een prachtig zonneterras aan de vijver, een grand café en een dinerkamer. In het hoofdgebouw zijn drie moderne vergaderzalen, in het hotel zijn nog de loungeruimte en yogastudio te vinden.

In 2012 is ons viersterren hotel geopend met luxe kamers, familiekamers en een sauna suite. Individueel of met een klein gezelschap kunt u een kamer boeken en genieten van een mooi verzorgd verblijf.

Liggend op het landgoed met 230 hectare bos, heide, zwem- en visvijvers. Veel recreatieve mogelijkheden met o.a. sauna/wellness bij Saré, manege, kartbaan, outdoorpark, boomklimpark, voetbalveld, beach volleybalveld, trimbaan, skatebaan, quadbaan, wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes, een klootschietbaan en voor de kinderen een avontuurlijke klimbaan over de beek, waterspeeltuin en speeltoestellen.

Wilt u ook genieten van een heerlijk Fietsweekend in Twente?