Menu
Actief / Activiteiten / Almelo / Borne / Dagje Uit / Dinkelland / Enschede / Haaksbergen / Hellendoorn / Hengelo / Hof van Twente / Losser / Oldenzaal / Rijssen-Holten / Tubbergen / Twenterand / Wierden

Ballonvaart Twente

Een ballonvaart maken is alleen al een onvergetelijke belevenis, maar stel deze eens voor boven Twente! De bossen, de weilanden het is adembenemend vanuit die intieme sfeer is de lucht. Het is een ervaring die je eigenlijk iedereen gunt.

Twente Ballooning is niet meer weg te denken in Twente.
Als jaarlijks terugkerend evenement zijn we trots op het feit dat Twente Ballooning gerekend kan worden tot één van de meest spectaculaire ballonmeetings in Europa. In het bijzonder genieten bedrijven, maar ook grote aantallen publiek van een prachtige locatie op Park Het Hulsbeek.

U kunt niet alleen genieten van de tientallen heteluchtballons, maar eveneens van verschillende luchtvaartdisciplines. En desalniettemin kunt u zelf ook mee varen!

Kortom, hier wilt u toch zeker weten 1 avond bij zijn?

De medewerkers van Rien Jurg Promotions BV zouden u graag willen verwelkomen en laten u met veel plezier het bijzondere internationale gezelschap aan ballonnen zien!

Meer informatie op twenteballoning.nl