Menu
Actief / Activiteiten / Almelo / Borne / Dagje Uit / Dinkelland / Enschede / Fietsen / Haaksbergen / Hellendoorn / Hengelo / Hof van Twente / Losser / Rijssen-Holten / Ruiterpaden / Tubbergen / Twenterand / Wandelen / Wierden

Routes

Er is zo veel moois in Twente waar je met de auto niet altijd langs kan. Maar dat moet geen reden zijn om het niet te zien! Twente beschikt over vele fiets, mountainbike, ruiterpaden en wandel routes. Stel je voor vroeg in de ochtend op pad te gaan, terwijl er nog een beetje ochtenddamp is en er wilde dieren weg springen. Het is heerlijk stil en soms hoor je een vroege vogel al zingen.

Gelukkig beschikt Twente over maar liefst 6000 kilometer aan mogelijkheden om te wandelen en 2500 kilometer aan fietsmogelijkheden waarvan ook nog eens 500 kilometer over de Duitse grens. Of ga je toch liever te paard? Want dit is ook zeker een mogelijkheid! Wat ben je toch een bofkont als je, je eigen mee kan nemen. Is dit helaas niet het geval? Zo kun je bij paardencentrum Tijdhof de mogelijkheid om met een groep naar buiten te gaan en daar samen te rijden.

Voor routes kun je op je telefoon de app ‘Routemaker’ van Irias downloaden.