Menu
Overijssel / Twente

Nieuw: All In Hotelarrangement in Twente

Geniet van het mooie Twente tijdens dit All-inclusive Hotelarrangement. Lekker genieten van een overnachting, ontbijt en inclusief drank tussen 17:00 en 21:00 (bier, fris, wijn). Maak gebruik van de gratis fiets- en wandelroutes en ontdek Twente!

Huiselijke sfeer in de Twente natuurschoon
Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in het Twentse Vasse en omstreken. De locatie begon ooit in het jaar 1700 als een boerentapperij en gedurende anderhalve eeuw ging het bedrijf over van vader op zoon. In 1881 kreeg het een vergunning voor de verkoop van “stercken drank” en werd een gedeelte van de boerderij in gebruik genomen als hotel.

Wie is Tante Sien
Gesina Johanna Wermelink, ook wel tante Sien, leefde van 1875 tot 1935. Samen met haar zus runde zij het hotel en café. Tante Sien stond voornamelijk bekend om het ‘pannekook’n bakk’n’ (pannenkoeken bakken). Het was geen gemakkelijke vrouw, maar het hotel-café zat altijd vol en kende in de weide omtrek veel bekendheid. In de volksmond werd het etablissement al gauw “Tante Sien” genoemd en deze naam is tot op de dag van vandaag in stand gebleven.

Overnachten in sfeervolle gastenkamers
Er staan 16 sfeervolle gastenkamers tot uw beschikking, allen voorzien van badkamer en toilet, een ruim balkon, gratis wifi, televisie en telefoon. Van ontbijt tot afsluitende borrel aan de bar, u zult gedurende uw hele verblijf echte, Twentse gastvrijheid ervaren.

Van Pannenkoek tot Carpaccio
Voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een borrel aan het eind van de dag kunt u terecht in het Grand Café. Er heerst een ongedwongen, gastvrije sfeer waar het heerlijk ontspannen is na een dagje fietsen of wandelen in het mooie Twente. In de sfeervolle Bistro worden uiteenlopende gerechten geserveerd, van pannenkoek tot carpaccio. Eén ding hebben ze gemeen: de gerechten worden ambachtelijk en met veel liefde bereid! Onze tip: proef hier de échte, ouderwetse pannenkoek!

Wilt u meer weten over het All In Hotelarrangement in Twente?