Menu
Actief / Dagje Uit

YU Man Race

In 2021 gaat op 5 september de allereerste editie van de YU MAN RACE van start. Dit is de Next-Level versie van de Fisterman’s friend Strongman- en StrongSisterRun: deze was al een bekende obstakel run in Hellendoorn. Maar wat is dan het verschil? Nu worden de Strong sisters niet gescheiden van de Strong men!

De race is een unieke en spectaculaire race voor alle niveaus. Voor beginners maar ook voor winners, voor de fun of juist meer voor goud, individueel of in een te gek team. Je kan je eigen afstand kiezen; 5, 10, 15 of 20 km tijdens de race kom je gegarandeerd aan het klimmen en klauteren. Je ploetert jezelf een weg door de modder. Je zal zekers je kuiten en hamstrings voelen in het mulle zand en op de heuvels. Maar je zal ook zeker je zwemslag beoefenen in het water van de Regge rivier. Je kunt dus alle 4 de elementen tegen in deze race maar vergeet natuurlijk niet om te genieten van de omgeving om je heen!

Is het zelf mee doen toch niet zo voor jou of je gezelschap weg gelegd? Wees niet gevreesd! Er is genoeg om de run heen zo je kan de natuurlijk de deelnemers toejuichen en kijken hoe ze zitten te ploeteren om bij de finish te komen. Zodra de deelnemers over de finish zijn is er tijd voor een heerlijk hapje en drankje dat bij de finish te koop is.

Klik hier voor meer informatie over www.yumanrace.com