Menu
Dagje Uit / Overnachten / Weekendje weg

Romantiek in Twente

Er zijn ‘onmeunig’ veel manieren en plekken waar je romantiek kan vinden. Maar is Twente ooit in je op gekomen om naar toe te gaan met je partner? De betoverende natuur gebieden en prachtige dorpjes bieden de ultieme gelegenheid om samen te ontsnappen.

In de winter is het heerlijk om tegen elkaar aan te kruipen in je B&B of appartement. Lekker op de bank bij de kachel met een lekkere kop warme chocolademelk. Na een lange dag buiten in de kou is het wel zo lekker om even samen binnen te blijven. Zo kunnen jullie samen van de gekochte streekproducten een heerlijk diner maken. Of gaan jullie toch liever even opfrissen en naar één van de verrukkelijke restaurant?

Ben je toch niet zo van de koud in de winter? Jullie kunnen ook zeker in de zomer naar Twente komen voor een romantische uitje. De zomer bied de hemelse optie om op de waterwegen te varen en af en toe een lekkere duik in het water te nemen. Liever iets actiever? Ga naar één van natuurgebieden of naar Enschede om lekker te winkelen. Eenmaal weer thuis aangekomen en nog niet moe bent. Is het zeker een aanrader om een zalig diner te maken om bij kaarslicht en onder de sterrenhemel luistert naar de krekels op te eten. Tijdens het diner kun je dan de liefde aan elkaar verklaren door: ik hoal voan oe in het twents te zeggen (misschien klinkt het in het Nederlands toch wat liever…).