Menu
Actief / Dagje Uit / Overijssel / Twente / Weekendje weg

Military Boekelo

Military Boekelo-Enschede, hét evenement waarin topsport centraal staat! 

Military Boekelo-Enschede behoort tot de beste sportevenementen van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld.

Wat begon als een hippisch evenement is tegenwoordig ook uitgegroeid tot een van de grootste outdoor business-to-business events van Nederland.

Ondernemers en bestuurders hebben ontdekt dat het evenement zich bij uitstek leent om relaties uit binnen- en buitenland uit te nodigen.

Informele, outdoor lifestyle ambiance
Geen lange zit aan tafel of box maar gasten ontvangen in een informele, outdoor lifestyle ambiance, vergezeld van een goed glas en een stevige hap. Een sfeer waarbij de zakenrelatie met veel plezier zich laat uitnodigen en vaak met partner en soms met het hele gezin afreist naar de prachtige Twentse Dreven in Boekelo.

Congresruimte
Daarnaast beschikt het evenement, in de week voorafgaand, over ruim tienduizend vierkante meter congresruimte. Geen saaie ‘systeemplafond omgeving’ maar een sjiek en goed geoutilleerde ambiance waar serieuze zaken en presentaties worden gecombineerd met een activiteit in een sfeervolle outdoor ambiance en herinneringen worden gecreëerd. Dit maakt dat beslissers uit het bedrijfsleven, topbestuurders en landelijke politici in grote getale tijdens het tweede weekeinde in oktober acte de présence geven.

Natuurlijk wilt u erbij zijn om naast sport en business te genieten van een week vol joie de vivre. Alles kan, niets moet. Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten.
Niet alleen de wedstrijd blijkt jaarlijks weer de grote trekpleister. Struinen door prachtige natuur slechts een keer per jaar opengesteld voor publiek. Leuke aankopen doen en nieuwe fashion en lifestyle trends ontdekken op de zeer uitgestrekte Military Herfst – Fair. Meer dan honderd standhouders verleiden de bezoeker met exclusieve sieraden, auto’s, kunst, wellness etc. Dit alles natuurlijk andermaal onder het genot van verleidelijke bieren, prachtig wijnen en een keur aan finger food tot a la carte.

Wilt u meer weten over Military Boekelo?