Menu
Actief / Activiteiten / Dinkelland / Familie & Kinderen / Familieweekend / Weekendje weg

Overnachten op een herberg – Familieweekend met fakkeltocht en escape challenge

Dit familieweekend is inclusief:

 • Twee overnachtingen in de gezellige Herberg op basis van een 4 personen per kamer
 • Eigen douche/toilet op de kamer
 • Twee keer een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Diner vrijdagavond (hoofdmaaltijd)
 • Diner zaterdagavond (hoofdmaaltijd)
 • Fakkel Tocht vrijdagavond (op de dag van aankomst)
 • Twente Hike zaterdagochtend
 • Ootmarsum Escape Challenge (escape achtige activiteit met Ipad of VR Bril in centrum van Ootmarsum van ca 2 uur)
 • Gemeenschappelijke ruimte voor ontbijt en sfeervolle bar
 • Terras en ruime speelplaats voor de kinderen
 • Gebruik van sauna inbegrepen
 • Gratis parkeerplaats inbegrepen

Prijs: €219.00 per persoon
Kinderen tot 12 jaar hebben 50% korting

De prijs voor deze familiearrangement in Overijssel is geldig tot en met 29 augustus 2021.

Activiteiten programma:

Fakkeltocht – het spannenste uitje van Twente in het donker

Iedere vrijdagavond van april t/m augustus wordt er een Fakkeltocht georganiseerd op “oale grond” in Twente. Het decor van de oude Havezathe met de ruïnes van een oud kasteel en een tocht door een uniek natuurgebied maakt het de tocht super spannend. En als je een beetje geluk hebt kun je nog wild spotten ook.

Na de uitleg van de instructeur wordt er een prachtige wandeling gemaakt. De deelnemers maken een mysterieus verlicht pad door de brandende fakkels. Onderweg is er een stop met en glaasje Twentsche kruidenbitter voor de volwassenen. Ter afsluiting kunnen de kinderen marshmellow’s grillen boven het kampvuur.

De duur van de tocht is 60 minuten en zal starten tussen 21.00 en 22.30 uur. Het moet natuurlijk wel echt donker zijn. De exacte starttijd wordt vermeld op uw bevestiging.

Twente Hike – Avontuurlijke wandeling door de het landgoed van Nederland

Lekker een frisse neus halen in het prachtige glooiende Twentse landschap? Met een unieke wandelnetwerk van ruim 6000 kilometer heeft Twente misschien wel de mooiste wandelmogelijkheden van Nederland.

Een tour door de typische Twentse natuur met grillige paden, bossen, historische houtwallen, boerderijen en weidse uitzichten. Twente wordt niet voor niets ook wel het landgoed van Nederland genoemd.

Onderweg wordt er een stop gemaakt voor heerlijk kopje koffie of thee en een plak Twentse krentewegge. Er is een prachtige route voor u uitgezet, zodat u kunt genieten met uw gezelschap van een heerlijke wandeling van circa 2 uren. Als bewoners van deze regio kennen we de mooiste routes en bijzondere plekjes.

In plaats van een wandeling kunt u er ook voor kiezen om een tour te maken met uw eigen fiets of tegen een meerprijs een tocht te maken met een Scooter, Solex, E-Choppers of Elektrische fiets. Ook hiervoor hebben we bijpassende routes voor u uitgezet. 

Met de Twente Hike of Twente Tour krijgt u in korte tijd een unieke kennismaking met het Twentsche landschap. Bij een bezoek aan Twente mag een Twente Hike of Twente Tour niet ontbreken.

Ootmarsum Escape Challenge – Escape game in centrum van Ootmarsum

Ootmarsum is het bekendste historische kunststadje van Twente. De moeite van een bezoek meer dan waard. Als er dan ook nog een spannende Escape Challenge wordt gespeeld, dan is dit uitje voor ieder gezelschap geschikt.

Er zijn twee versies van deze Escape Challenge. Een versie met de Ipad waar u wordt geleid langs de mooiste plekjes van Ootmarsum. En een versie met VR Bril, waar u zich niet hoeft te verplaatsen en gezellig met uw gezelschap aan tafel of op het terras de game kunt volbrengen.

Tijdens de Ootmarsum Ipad Escape Challenge gaat u het centrum van Ootmarsum op ludieke manier ontdekken. U ontvangt een ipad en rugzak met diverse opdrachten en gadgets. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals augmented reality. Kan jouw gezelschap alle de punten op de kaart vinden en de opdrachten volbrengen? Een super spannende activiteit die je gewoon een keer moet ervaren!

Kijk hier om te boeken ->> www.enjoy.nl