Menu
Actief / Activiteiten / Almelo / Borne / Dagje Uit / Dinkelland / Enschede / Haaksbergen / Hellendoorn / Hengelo / Hof van Twente / Losser / Oldenzaal / Rijssen-Holten / Tubbergen / Twenterand / Wierden

Het water op!

Er zijn zo veel mogelijkheden om te genieten in Twente. Een echte aanrader om te doen op de zomerdag is om het water op te gaan. Dit kan in een fluisterbootje, kano of een gewone boot. Ongeveer 10 km kanoën doe je plusminus drie uur over. Maar je kan zelf de snelheid bepalen en weten hoelang je over de route wil doen. Als je eten en drinken mee neemt hebt je tussen door lekker een snack. Maar je kan natuurlijk ook bedenken om ergens lang de waterkant te stoppen en heerlijk te picknicken! (uiteraard wel netjes je troep mee nemen)

Als het allemaal mee zit dan heb je langs de waterkant vaak dieren staan. Dit kan een kudde schapen, pony’s/paarden of koeien zijn. Vaak zijn de paarden en koeien jonge dieren die heel nieuwsgierig zijn. Dit maakt het alleen maar een mooiere ervaring! Wel beetje uitkijken als je ergens aan legt waar deze staan aangezien het dieren zijn dus onvoorspelbaar blijven.

Net zo enthousiast geworden als dat ik ben? Laat je niet tegen houden en kom naar Twente voor een heerlijke (kano) tocht!